بارو

انواع درب ساختمان از نظر جنس

تاریخ : 1399.06.12
نویسنده : Security Door

انواع درب ساختمان

 

همان طور که می دانید درب ساختمان یکی از اصلی ترین عناصر تجهیزات ساختمان می باشد. با توجه به میزان تاثیر درب بر نمای کلی ساختمان انتخاب مناسب ترین نوع آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. امروزه تولید این محصول با طیفی از تنوعات بسیار گسترده همراه است به طوری که هر شخص با سلیقه ی منحصر به فرد می تواند به راحتی دربی که باب نظرش باشد را پیدا کند. چنان چه شما عزیزان درصدد انتخاب درب مناسبی برای اپارتمان مسکونی یا محل کارتان می باشید ما را در ادامه ی این مطلب همراهی کنید تا شما را با انواع درب ساختمان آشنا کنیم.

 

انواع درب ساختمان

درب از جنس استیل

جنس استیل به کار رفته در ساخت درب ساختمان باید به بهترین نحو آبکاری شده باشد تا شاهد رنگ دهی و از دست دادن کیفیت زودهنگام آن نباشید. به علت عدم تطابق این درب با دیزاین ساختمان استفاده از آن در ساختمان های مسکونی رایج نمی باشد. اما چنان چه به دنبال دربی با امنیت بالا برای به کار بردن در محیط غیر مسکونی می باشید این محصول یکی از بهترین گزینه ها برای شما خواهد بود.

 

درب از جنس آلومینیوم

درب های آلومینیومی دارای وزن پایین و قابلیت رنگ پذیری آسان هستند به همین جهت به کار بردن آن ها در توالت و حمام و هم چنین دیگر مناطق مرطوب بسیار عالی و کارآمد است. یکی از معایب درب آلومینیومی پایین بودن میزان مقاومت آن است که برای استفاده در مکان های مهم توصیه نمی شود.

 

درب از جنس شیشه

درب های شیشه ای یکی از پرطرف دارترین درب ها برای استفاده در مکان های تجاری و ساختمان های غیر مسکونی می باشد. امکان طراحی های متنوع و رنگ آمیزی آن باعث شده توجه افراد بسیاری به انتخاب درب شیشه ای جلب شود. اما لازم است ذکر کنیم که این محصول همانند درب های آلومینیومی امنیت ایجاد نمی کند از این رو به عنوان درب های غیراصلی و زینتی به کار برده می شود.

 

درب از جنس چوب

می خواهید ظاهر آپارتمان تان را شیک و مجلسی جلوه دهید؟ درب ساختمان تان را چوبی کنید! درب هایی که از جنس چوب ساخته می شوند قابلیت طرح پذیری بالایی دارند به همین علت به افرادی که خواهان جلوه بخشی خاصی به ساختمان خود هستند استفاده از درب های چوبی را پیشنهاد می دهیم. محصول مذکور به علت مزایایی که دارد بسیار مورد توجه قرار گرفته است. چوب به کار رفته در ساخت درب های آپارتمان گاه دارای چوب های صنعتی یا PVC می باشند که به میزان بسیار کمی تحت تاثیر تغییرات جوی قرار خواهند گرفت و همانند یک عایق بی نظیر عمل می کنند. به طوری که شما می توانید با نصب درب چوبی در ورودی منزل یا محل اشتغال تان هوای گرم در زمستان و هوای خنک در تابستان را در محیط درون حفظ کنید. درب های چوبی هم در ورودی اصلی اپارتمان و هم در بخش های درونی آن قابل نصب اند. دقت کنید که استفاده از آن ها در مکان هایی غیر از آپارتمان ها مناسب نیست.

 

درب از جنس PVC

درب PVC ساخته شده با روکش چوبی می باشد و در مصارف خانگی کاربرد دارد. ویژگی هایی چون مقاومت بالا، سبک بودن و هم چنین پایین تر بودن قیمت درب های PVC نسبت به دربهای چوبی باعث روی آوردن بسیاری از افراد به آن ها جهت استفاده در بخش های بیرونی و درونی خانه ها شده اند. درب ضد سرقت در برخی مدلها با روکش پی وی سی عرضه می شود .

 

درب از جنس هیبرید

 درب های هیبریدی یکی از جدیدترین نسل درب ساختمان می باشند که قادر به زینت بخشی فوق العاده به نمای منزل هستند. لایه ی بیرونی و ظاهری این کالا با روکش چوبی پوشانده شده است از این رو ممکن است با درب چوبی اشتباه گرفته شود. اما باید بدانید که در بافت درونی آن فوم و هیبرید به کار رفته است و با نام درب هیبریدی معروف است. اگر به دنبال دربی با جلوه ی شیک و همخوان با دیزاین منزل تان می باشید می توانید از این نوع محصولات استفاده کنید. اما دقت کنید که اگر پولیش کاری شان به طور صحیح و اصولی صورت نگرفته باشد به زودی شاهد آسیب و مشکل در آن ها خواهید شد.

 

درب از جنس فایبرگلاس

فایبرگلاس تشکیل شده از پشم شیشه و مواد نفتی است( خیال تان بابت ضداشتعال بودن آن آسوده باشد) که دارای ماندگاری بالا، استحکام مطلوب و وزن پایین می باشد. احاطه ی پشم شیشه با رزین در ساخت فایبرگلاس باعث افزایش استحکام و دوام درب های فایبرگلاسی شده است. فوم به کار رفته در درون این درب ها باعث شده که بتوانند نقش یک عایق را به خوبی ایفا کنند. اگر قصد دارید زیبایی و جذابیت این نوع در را افزایش دهید می توانید ان را به دلخواه رنگ آمیزی کنید یا پنل هایی از جنس چوب با آن ترکیب نمایید. شایان ذکر است که درب فایبرگلاس قابلیت نصب به عنوان درب ورودی و نیز درب داخلی را دارد.

 

درب از جنس FRP

درب FRP همواره انتخاب اول افراد برای منازل مدرن و شیک بوده اند. درب های پلاستیکی که با فیبر شیشه ای تقویت شده باشند را درب FRP می نامند. این نوع درب را می توان در رنگ  و طرح های مختلف سفارش دهید. این محصول در انواع روکش های مختلف به طور مثال روکش چوب طبیعی تولید می شود. استحکام کششی بالا یکی از مزیت های قابل توجه آن است.

 

در این مطلب سعی کردیم تا انواع درب ساختمان را از نظر جنس و مواد سازنده به شما عزیزان معرفی کنیم ؛ امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد .

 

دسته بندی :  وبلاگ

بالا